Despre Noi

S.C. LTT HALO S.R.L. a fost fondată în anul 2001 ca distribuitor al tehnicii de calcul și produse de papetărie-birotică.

În momentul de față oferim o gamă largă de produse de papetărie, birotică, tehnică de calcul, periferice, software; și servicii de reparare calculatoare și periferice, reîncărcări cartușe, realizare de design pagini web, realizare de rețele de internet și de sonorizare, service la client, fotocopiere, reîncărcări cartele telefonice, încasare facturi utilități.

S.C. LTT HALO S.R.L. răspunde cu promptitudine în livrarea produselor, oferind în aceleași timp soluții complete pentru administrarea afacerilor: hardware, software, consultanță, servicii de implementare și suport tehnic.

Evoluția susținută a societății se datorează preocupării permanente pentru cunoașterea în profunzime a nevoilor în continuă schimbare ale clienților.

Având convingerea că prin profesionalismul și experiența specialiștilor noștri, reprezentăm o alegere sigură pentru Dumneavoastră, sperăm într-o colaborare fructuoasă.